Looking mentally challenged since 1990

Just nu sitter jag i en bil och väntar på en färja som ska ta oss till Lombok. Har väntat i ca 1,5h hittills så känner att jag har lite tid över. Har hört rykten om att vi kanske får vänta tre timmar till så detta blir nog en kul natt. (Klockan är 01.30 här just nu) 
Tur då att jag har himla bra sällskap och en massa snacks. 
 
Sen senast så har jag lyckats vinna beerpongen. En flaska Captain Morgan var priset och vi var alla ganska glada att dagen efter vi drack upp denna var vår lediga dag. Så här är en obehaglig bild på mig, min kompis Gus och vår vinst
Jag svär, jag blir bara fulare och fulare?!
 
Jag har också gjort min första dag som lärarpraktikant. Alla deltagare kom säkert upp ur vattnet igen även om jag inte visste riktigt vad jag höll på med en stor del av tiden. 
Under tiden jag var upptagen med att ducka för nybörjarnas surfbrädor så fick de andra i SSA ge sig ut och surfa så här är några kort på dem

 
 
Idag var jag en riktig mes och vågade mig inte ut i vattnet, vågorna var enorma och jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska hantera dom. Till mitt försvar så kom det också upp tre olika snubbar ur vattnet som alla hade brutit sina brädor på mitten så det var faktiskt lite tufft där ute. 
Jag grabbade i stället tag i en av instruktörernas hund och kollade på från stranden
 
Simba kan muntra upp även den mest buttra fegisen på stranden.